Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

  = Obligatoriska fält

Det nationella SOM-seminariet 2024

Detta är en anmälan för att delta på plats under det nationella SOM-seminariet 2024. Seminariet äger rum torsdagen 21 mars i Torgny Segerstedtsalen, universitetets huvudbyggnad, Universitetsplatsen, Göteborg. Seminariet kommer också att livesändas digitalt via SOM-institutets webbplats (www.gu.se/som-institutet). Du behöver inte anmäla dig om du bara vill ta del av livesändningen.

Under seminariet presenterar sju forskare resultat och analyser från den senaste nationella SOM-undersökningen. Seminariet riktar sig till journalister, myndighetsföreträdare, politiker, forskare och andra intressenter. Seminariet pågår mellan 10:00 och 14:30 med en kort lunchpaus. Mer information om programmet kommer snart.

Du som deltar på plats är välkommen att dricka kaffe med oss från kl. 09:00. Du får presentationerna skickade till dig på e-post och har också möjlighet att ställa frågor och intervjua forskarna under dagen. Deltagandet är gratis men föranmälan krävs. Antalet platser är begränsat.

Vid frågor om seminariet eller om anmälan, kontakta Daniel Jansson (daniel.jansson@som.gu.se) eller ring oss på 031-786 3300

Varmt välkommen till 2024 års SOM-seminarium!

Anmälan

Kontaktuppgifter deltagare* Samtycker du till att SOM-institutet sparar din e-postadress för att informera om denna och framtida seminarieverksamhet?


Om du inte kan fylla i robotfiltret (captcha), vänligen kontakta webmaster.

  = Obligatoriska fält

Anmälan är bindande och personlig. Varje seminariedeltagare behöver anmäla sig själv. Antalet platser är begränsat. Dina personuppgifter behandlas av SOM-institutet vid Göteborgs universitet i enlighet med GDPR.

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2023-03-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?