Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

  = Obligatoriska fält

Det nationella SOM-seminariet 2023

Detta är en anmälan för att delta på plats under det nationella SOM-seminariet 2023. Seminariet äger rum tisdagen 28 mars i Torgny Segerstedtsalen, universitetets huvudbyggnad, Universitetsplatsen, Göteborg. Seminariet kommer också att livesändas digitalt via SOM-institutets webbplats (www.gu.se/som-institutet). Du behöver inte anmäla dig om du bara vill ta del av livesändningen.

Under seminariet presenterar sex forskare resultat och analyser från den senaste nationella SOM-undersökningen. Seminariet riktar sig till journalister, myndighetsföreträdare, politiker, forskare och andra intressenter. Seminariet pågår mellan 10:00 och 14:00 med en kort lunchpaus. Se programmet i Inbjudan till SOM-seminariet 2023.

Du som deltar på plats är välkommen att dricka kaffe med oss från kl. 09:00. Du har också möjlighet att ställa frågor under presentationerna och intervjua forskarna i anslutning till seminariet. Deltagandet är gratis men föranmälan krävs. Antalet platser är begränsat.

Vid frågor om seminariet eller om anmälan, kontakta Daniel Jansson (daniel.jansson@som.gu.se) eller ring oss på 031-786 3300

Varmt välkommen till 2023 års SOM-seminarium!

Anmälan

Kontaktuppgifter deltagare* Samtycker du till att SOM-institutet sparar din e-postadress för att informera om denna och framtida seminarieverksamhet?


Om du inte kan fylla i robotfiltret (captcha), vänligen kontakta webmaster.

  = Obligatoriska fält

Anmälan är bindande och personlig. Varje seminariedeltagare behöver anmäla sig själv. Antalet platser är begränsat. Dina personuppgifter behandlas av SOM-institutet vid Göteborgs universitet i enlighet med GDPR.

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2023-03-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?